Fit ball in family

Hogyan kezdődött…

Sziasztok!

 

Blogom központi témája, vagyis inkább eszköze a Fit ball. Röviden leírom, hogy is kerültem  kapcsolatba vele, az életem milyen területein használom,illetve, hogy kiknek ajánlom a blog követését.

Szóval, 2008-ban egy ismerősöm elhívott egy általa általános iskolásoknak tartott fit ball edzésre. Szerelem volt első találkozásra,  pedig nem hiszek a “szerelem első látásra” dologban, inkább a megismerni és megszeretni elv híve vagyok 🙂 Azonban a labdán pattogva tudtam, hogy nekem ezzel foglalkoznom kell. Utána jártam, elvégeztem a szükséges tanfolyamokat és az ovisaimnak kezdzem -ahogy ők hívják- labdás tornát tartani. A gyerekek lelkesedésén felbuzdulva pár szülő,és kolléga is jelezte, hogy ők is kiprkiprnák,így alakult egy felnőtt csoport is. Egyszer kiváncsiságból bevittem a babatornára is a lasztit,és a picik is élvezték,ahogy anya ölében ülve együtt rugóztak,ringatóztak, a bátrabbak pedig egyedül is rámerészkedtek. 🙂 Mivel ülőalkalmatosságnak is szuper,(az aktív ülés jótékony hatásairól egy későbbi bejegyzésben lesz szó) így az otthonomban is megjelent a labda. Nem  csak az én,de a hozzám látogatók örömére is,hiszen azt vettem észre, hogy a vendégek is inkább a labdára huppantak le a kanapé helyett. 🙂 Így esett,hogy a fit ball a munkám minden területén,és a privát szférámban is hű “társam” lett. 🙂

Érdekes lesz a blog azok számára,akik épp új edzés formát keresnek,vagy puszta kiváncsiságból kipróbálnák a fit ballos edzést. Ők találni fognak otthon végezhető gyakorlatokat,edzésterveket. Akik szivesen tornáztatnák babájukat a labdán,ami amellett,hogy jó móka,még fejleszti is a picit. Kisgyerekes szülőknek,akik játék tippeket találnak,amik jól jönnek egy esős délutánon,mikor a gyerkőcben még túlteng az energia. Bepillanthattok a kislétszámú edzéseimre, illetve nyomon követhetitek az én fejlődésemet is ( a várandóság rajtam is okozott pár nem kívánt változást,amiket a fit ball és az alga segítségével fogok “orvosolni”,meglátjuk mire jutok 😉 )

Szép estét!

Timi

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!